Älä katoa maailman hälyyn. Verkostoidu.

Kemian tekniikan korkeakoulun alumnisuhteet edistää korkeakoulun ja sen alumnien välistä poikkitieteellistä vuorovaikutusta sekä rakentaa pitkäjänteistä, kehittävää ja monimuotoista kumppanuutta yhteistyössä muiden yliopiston toimijoiden kanssa.

Olemme ylpeitä, että olet osa meitä.

Alumnejamme ovat kaikki Aalto-yliopistossa tai sen edeltäjäkorkeakouluissa tutkinnon suorittaneet tai opiskelleet. Alumneja ovat myös yliopiston entiset ja nykyiset työntekijät. Pidämme yhteyksiä alumnikuntaan, kehittämme toimintaa ja järjestämme tapahtumia luoden kohtaamisia niin alumnien, henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä.

Alumniverkosto ja palvelut

Alumniverkoston jäseneksi liittyminen on vapaaehtoista ja ilmaista. Liittyminen onnistuu AlumniNet-portaalin kautta, josta löytyvät myös ajankohtaiset alumniuutiset ja -tapahtumat.

Alumniverkoston jäsenet saavat tuoretta tutkimustietoa, monialaisia verkostoja sekä lukuisia mahdollisuuksia niin itsensä kehittämiseen kuin hauskanpitoon. Lisäksi alumnit saavat käyttöönsä elinikäisen etunimi.sukunimi [at] alumni [dot] aalto [dot] fi -sähköpostiosoitteen. Palveluista voit lukea lisää AlumniNETin palvelut-osiosta.

Osallistu alumnitoimintaan

Aalto-yliopiston alumnina voit osallistua alumnitoimintaan haluamallasi tavalla ja panostuksella. Alumniverkostoon rekisteröityneenä voit kertoa omassa profiilissasi, mitkä alumnitoiminnan muodot koet kiinnostaviksi. Näiden kiinnostuksen kohteiden pohjalta alumneihin ollaan yhteydessä sopivan tarpeen ja tilaisuuden tullen.

Alumnit voivat toimia yliopistossa mm. seuraavissa rooleissa:

  • Asiantuntija
  • Rekrytoija
  • Kokemusten jakaja
  • Mentori
  • Ystävä(perhe) ulkomaalaiselle opiskelijalle

AlumniNETistä löydät tarkempia tietoja Mentorointiohjelmasta ja Student Family Friend -ohjelmasta.

Alumniklubit ja -yhdistykset

Alumniyhteistyötä tehdään aktiivisesti myös alakohtaisissa alumniklubeissa ja -yhdistyksissä. Nämä alumniyhdistykset tekevät kiltojen kanssa tiiviisti yhteistyötä, ja usein kilta-aktiivit siirtyvät valmistumisen häämöttäessä aktiivisiksi alumniyhdistysten toimijoiksi. Alumniklubi tai -yhdistys voi olla myös suoranainen osa kiltaa.  

Kemian tekniikan korkeakoulun killat ja alumniyhdistykset:

Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulun alumnisuhteet tekee aktiivisesti yhteistyötä kiltojen ja alumniklubien kanssa.

Lisätietoja:
Ota rohkeasti yhteyttä Kemian tekniikan korkeakoulun alumnisuhteista vastaavaan Petri Sileniukseen, jos haluat tietää alumnitoiminnasta lisää!

Seuraa Aalto-yliopiston alumnisuhteita myös Facebookissa ja Twitterissä.

Lisätietoja koko Aalto-yliopiston alumnisuhteista ja alumnitoiminnasta löydät myös osoitteesta www.aalto.fi/fi/cooperation/alumni sekä AlumniNETistä.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 26.04.2017.