Yrityksille

Kemian tekniikan korkeakoulu tekee laaja-alaista ja monipuolista yhteistyötä teollisuuden kanssa. Vuonna 2016 koulun merkittävimpiä yritysyhteistyökumppaneita olivat muun muassa UPM, Neste, Outotec, Stora Enso, Metsä Group, Kemira ja Valio.

Kemian tekniikan korkeakoulun erityinen vahvuus on suomalaista teollisuutta hyödyttävä soveltava teknistieteellinen tutkimus. Koulun yrityssuhteet on todettu kansainvälisestikin katsoen ainutlaatuisiksi. Tutkimuksen tuloksena syntyvää uutta tietoa hyödynnetään teollisuusalojen uudistamisessa sekä uudessa yritystoiminnassa. Valmistuneet diplomi-insinöörit ja tekniikan tohtorit työllistyvät hyvin yritysten eri tehtäviin. Tutkimushenkilöstö toimii asiantuntijoina eri tahoilla.

Yrityssuhteiden yksikön tehtävänä on edistää Kemian tekniikan korkeakoulun ja yritysten välistä vuorovaikutusta sekä tukea systemaattisesti pitkäjänteisiä kumppanuuksia.

Yrityssuhteiden yksikkö tarjoaa yrityksille kontakteja, verkostoitumistilaisuuksia sekä mahdollisuuksia tutkimus- ja opetusyhteistyön. Tutkimuksen alalla yhteistyömahdollisuudet ulottuvat tutkimushankkeista ja -ohjelmista laaja-alaiseen infrastruktuuriyhteistyöhön. Opetuksen alalla yhteystyömuotoja ovat vierailuluennot, opinnäytteiden teettäminen ja opiskelijaprojektit.

Lisätietoja:
Petri Silenius
Asiantuntija, yrityssuhteet
petri.silenius [at] aalto [dot] fi
p. 050 344 1934

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 02.02.2017.