Kemian tekniikan korkeakoulun uudet opiskelijat on valittu

06.07.2012

Kemian tekniikan korkeakouluun on valittu 187 uutta opiskelijaa. Heistä noin 49 % on naisia. Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelmaan valittiin 42 uutta opiskelijaa, joista naisia on noin 63 %. Kemian tekniikan tutkinto-ohjelmaan valittiin 95 opiskelijaa (naisia 47 %) ja materiaalitekniikan tutkinto-ohjelmaan 55 (naisia 40 %). Todistusvalinnassa hyväksyttyjä edellisistä oli 18. Erillisvalintojen kautta valittujen opiskelijoiden määrä on 5 (naisia 40 %).

Todistusvalinnassa pisterajat nousivat viime vuodesta erityisesti kemian tekniikan tutkinto-ohjelmassa, biotuotetekniikan pisteraja nousi hieman ja materiaalitekniikan pisteraja pysyi entisellään.  Yhteispisteiden (alkupisteet + koepisteet) osalta kaikkien tutkinto-ohjelmien alimmat pisterajat nousivat viime vuodesta. Pelkkien koepisteiden perusteella valittujen osalta kemian tekniikan ja biotuotetekniikan tutkinto-ohjelmien raja nousi selvästi, materiaalitekniikassa raja hivenen laski.

Opiskelijoiden on otettava opiskelupaikkansa vastaan viimeistään 31.7.2012.

Uusien opiskelijoiden osalta opinnot alkavat maanantaina 3.9.2012 yhteisellä tervetulotilaisuudella.

Lista hyväksytyistä (heidän osalta jotka ovat antaneet luvan nimen julkaisemiseen) löytyy www.dia.fi-sivustolta (tulospalvelu).

Lisätietoja valinnoista:

opintoasiainpäällikkö Eija Zitting, 050 364 7778, eija.zitting [at] aalto [dot] fi

Katso täältä dekaani Outi Krausen tervehdys uusille opiskelijoille.