Kemian tekniikan korkeakouluun 156 uutta opiskelijaa

02.07.2014 Kemian tekniikan korkeakoulun uuteen kandidaattikoulutusohjelmaan on valittu 156 uutta opiskelijaa.

Tuoksu vaihtuu nappia painamalla

01.07.2014 Kuvittele, että pystyisit vaihtamaan kotisi tuoksutunnelmaa vain kaukosäätimen nappia painamalla.

Professori Mauri Kostiaiselle Maailman kulttuurineuvoston tunnustuspalkinto

26.06.2014 Kostiaisen lisäksi palkinnon saa viisi muuta ansioitunutta aaltolaista.

Kemian tekniikan korkeakoulu mukana Tekesin strategisessa tutkimusavauksessa

26.06.2014 Tutkimusavaus etsii keinoja biologisten systeemien hyödyntämiseen teollisuudessa, ja sen saama Tekes-rahoitus on 3 955 000 euroa.

Aallon menestyminen vaatii rohkeita päätöksiä

25.06.2014 Kukaan ei voi olla paras kaikessa. Siksi Aalto-yliopiston on löydettävä vahvuutensa ja uskallettava panostaa niihin kunnolla, uskoo vuorineuvos Jorma Eloranta, joka promovoidaan lokakuussa Aalto-yliopiston kunniatohtoriksi yhdessä yhdeksän muun tieteen, tekniikan ja yhteiskunnan vaikuttajan kanssa.

Akatemiahankerahoitus neljälle korkeakoulun hankkeelle

13.06.2014 Suomen Akatemia on myöntänyt noin 36 miljoonaa euroa luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen akatemiahankkeisiin.

Puunjalostustekniikan laitos ja itävaltalainen instituutti yhteistyöhön

12.06.2014 Tutkimusyhteistyötä tullaan tekemään erityisesti biopohjaisten materiaalien alalla.

Eero Kontturi nimitetty professoriksi puunjalostustekniikan laitokselle

04.06.2014 ”Tavoitteenani on valmistaa täysin uudenlaisia materiaaleja, joissa hyödynnetään puu- ja kasvipolymeerien erikoisominaisuuksia”, Kontturi kertoo.

RSS 2.0 -syöte