Yhdessä uuden tekemistä

22.09.2014 Tohtorikoulutettavat Ville Liljeström ja Joona Mikkilä kertovat, mitä tutkijalla on edessään, ennen kuin artikkeli on vihdoin julkaistu tieteellisessä lehdessä.

Korkeakoulu mukana tekemässä yhteistä tulevaisuutta kemian alalle

19.09.2014 Mukana ovat kaikki yliopistojen kemian laitokset Suomessa sekä Kemianteollisuus ry.

Kansainvälinen julkaisupalkinto Markus Reuterin toimittamalle kirjalle

18.09.2014 Handbook of Recycling: State-of-the-art for Practitioners, Analysts and Scientists voittajakirjaksi.

Bioaikakauden rakentajat

04.09.2014 Uudet opiskelijat aloittivat opintonsa Kemian tekniikan korkeakoulussa.

Vuoden Aalto-teko -palkinto CHEMARTS-hankkeen luojille

02.09.2014 Professorit Tapani Vuorinen ja Pirjo Kääriäinen palkittiin lukuvuoden avajaisissa 2.9.2014.

Yrittäjyys luontevaksi osaksi insinöörikoulutusta

26.08.2014 Aalto-yliopisto on jo pitkällä yrittäjyysopetuksessa mutta nyt tarvitaan konkreettisia toimenpiteitä.

Elävät tehtaat voivat mullistaa teollisuuden

25.08.2014 Muutosta vauhdittaa synteettinen biologia. Sen mahdollisuuksia tutkitaan myös Aalto-yliopistossa, Tekesin rahoittamassa uudessa strategisessa tutkimusavauksessa.

Presidentti Tarja Haloselle oma nimikkopuu tryffelitarhasta

22.08.2014 Presidentti Tarja Halonen on saanut oman nimikkopuun Aalto-yliopiston ja Juvan kunnan yhteisen Tryffelikeskuksen tryffelitarhasta.

RSS 2.0 -syöte