Ingen tillgång till webbplatsen för Högskolan för kemiteknik 19–21.4.

17.04.2013 Maskinerna i Aalto-universitetets maskinsal i Otnäs körs ner och hela infrastrukturen, inklusive servrarna, flyttas till andra utrymmen i Otnäs som universitetet hyr av en extern aktör. Åtgärden medför en kapacitetsökning i maskinsalen upp till en nivå som motsvarar dagens behov. Dessutom förbättras säkerhetsnivån.

Ansökningstiden till magisterprogrammen inleddes 2.1.2013

11.01.2013 Ansökningstiden till de tvååriga magisterprogrammen vid Högskolan för kemiteknik pågår 2.1–15.2.2013. Det erbjuds två huvudsakligen finskspråkiga DI-program och två internationella magisterprogram. Från dem utexamineras man som diplomingenjör.

Första årets studerande i forskarnas skor

22.11.2012 Tisdagseftermiddagen den 20 november fylldes Design Factorys Stage av de första årets studerandes spänning och iver. Studerandena fick möjlighet att ta på sig rollen som forskare, när de förevisade forskningen vid Aalto-universitetets högskola för kemiteknik på sina posters för folkskaran som gick runt och ställde frågor.

Nya doktorer upptas i den vetenskapliga gemenskapen vid promotion

08.10.2012 Aalto-universitetets tekniska högskolor anordnar en gemensam solenn doktorspromotion 12.10.2012 i Otnäs. De doktorer och hedersdoktorer som promoveras upptas under högtidliga förhållanden i den vetenskapliga gemenskapen. På huvudet får de en hatt för teknologie doktorer.

RSS 2.0 feed